ANNA FERRER

ANNA FERRER

Hola! Sóc l’Anna Ferrer, dietista i nutricionista a Figueres, la capital d’una de les comarques més boniques que tenim, l’Alt Empordà (Girona). La meva inquietud sobre com l’alimentació afecta la nostra salut sempre ha estat la meva passió i, des de fa 15 anys, també és la meva professió. El meu principal objectiu és que prenguis consciència sobre la importància d’adquirir uns hàbits alimentaris adequats a cada etapa de la teva vida i sobre els nombrosos beneficis que comporta, ara i en un futur, el fet de seguir una alimentació saludable.

 

A la meva consulta de Figueres trobaràs l’ajuda i la motivació que necessites per transformar la teva relació amb l’alimentació. Sigui quin sigui el teu objectiu –aprimar-te, aconseguir una digestió més fluida i agradable, conèixer quins són els aliments que et perjudiquen, o millorar els teus hàbits alimentaris–, t’elaboraré una dieta saludable personalitzada, d’acord amb la teva activitat física i el teu ritme de vida, i en faré un seguiment per tal d’analitzar els teus progressos i saber com et sents.

Depura’t en grup


Abans i després de l’estiu, i també després de les festes de Nadal, el teu organisme necessita recuperar-se dels excessos i dels àpats desordenats. És el moment de fer una dieta depurativa! 

 

Depura’t en grup, d’Anna Ferrer, és una dieta depurativa grupal que et permetrà alliberar toxines i posar a punt el teu cos per iniciar una dieta o per recuperar els hàbits alimentaris habituals. Sóc conscient que seguir una dieta, a vegades, pot ser dur; per això he creat Depura’t en grup, una dieta en grup en què iniciaràs la depuració del teu organisme i podràs compartir-ho amb altres persones que també ho estan fent.

Les pròximes edicions seran el 5 i el 19 d’octubre, a Figueres i L’Estartit, respectivament. INFORMA-TE’N!

Més informació

 

Test d’intoleràncies alimentàries


A vegades, hi ha aliments que et fan sentir botit/da, inflat/da, o fins i tot, cansat/da; que et provoquen digestions difícils i pesades, o bé que frenen la disminució de pes que intentes aconseguir amb una dieta. Darrere d’aquests símptomes, pot amagar-se una intolerància alimentària. Diagnosticar-la és el primer pas per començar unadieta saludablei beneficiosa per al teu organisme. 

Més informació

 

Activitats


Seguir una alimentació saludable millora el teu estat de salut i el teu benestar emocional. Per això organitzo cursos i xerrades en què t’expliquem com l’alimentació ajuda a prevenir i pal·liar els símptomes de diferents malalties. La pròxima activitat serà un taller sobre neurologia, amb el doctor Xavier Uriarte, el dissabte 27 d'octubre. INFORMA-TE’N!

Més informació

 

 

 

 

 

La motivació que necessites per transformar la teva relació amb l’alimentació!