Experiències

Aquí trobaràs testimonis de persones que t’explicaran com han canviat la seva vida i el seu benestar gràcies a un canvi en la seva alimentació i en els seus hàbits. No ho puc negar: per a mi no hi ha res més reconfortant que saber que cada dia ajudo moltíssima gent!

 


Experiència excel·lent: vaig anar a visitar-me molt desesperada per les meves variacions de pes i pel malestar que sentia, sempre inflada, amb mal de cap i amb molta ansietat per menjar. Quinze dies després de la primera visita amb l’Anna Ferrer tot va començar a canviar. No només perdo pes i volum a tot el cos, sinó que també ho noto moltíssim pel que fa al meu estat de salut. Estic molt contenta i agraïda!”

La Betlem Guarch va realitzar el test d’intoleràncies alimentaries a la consulta de l’Anna Ferrer


 

Sóc Elisa Gómez i treballo com a fisioterapeuta, per tant, tinc coneixements sobre què significa mantenir una vida saludable. Tot i així, m'havia descontrolat de mala manera, menjava tot el que volia sense tenir en compte res més que el delit del paladar. Era conscient que no anava per bon camí: massa grassa, deprimida, sense ganes de moure'm, amb digestions pesades i cansament... La meva germana ja havia fet la dieta depurativa amb l'Anna i em va ensenyar el dossier. Li vaig donar una ullada i ho vaig trobar interessant, molt ben explicat i molt treballat; la proposta era variada, no es tractava de la típica dieta avorrida!

Afortunadament, he recuperat les ganes de cuidar-me. Des de la sessió informativa se’m van obrir un munt de possibilitats per nodrir-me adequadament i gaudint. L’Anna proposa un estil de vida fàcil, sa i gens avorrit, amb moltes possibilitats, deixant delir els sentits i permetent que em trobi més vital”.

L’Elisa Gómez va realitzar la dieta depurativa de l’Anna Ferrer


 

Hola, sóc la Katy i des que, fa dos anys, vaig saber que a la consulta de l’Anna Ferrer fan la dieta depurativa, no me n’he perdut cap. La veritat es que estic encantada de seguir, ja que m'ajuden a depurar el meu organisme. A més, he après a fer moltes receptes, a utilitzar diferents aliments i a conèixer-ne els seus beneficis. Ja estic impacient per assistir a la propera edició; l'estiu és complicat!”

La Katy va realitzar la dieta depurativa de l’Anna Ferrer