Qui sóc

Titulacions / DADES ACADÈMIQUES

  • Diplomada en Nutrició i Dietètica Humana (Universitat de Vic).
  • Postgrau en medecina naturista. Atenció Primària en Salut. Les Heures (Universitat de Barcelona).
  • Màster en Psicopatología aplicada a la salut (UNED).
  • Curs d’auriculoteràpia. Acadèmia Ismet.
  • Postgrau en Nutrició en la Infancia i l’Adolescència (Universitat de Navarra)
  • Curs d’Especialització en Nutrició Cel·lular Activa. (INCA)

Assessorament dietètic personalitzat.
Membre de l’Associació Espanyola de Dietistes i Nutricionistes núm. 955
Ocupació actual.

  • Consulta pròpia a Figueres.
  • Diferents xerrades i cursos sobre alimentació a centres de la comarca.
  • Nutricionista del Centre de Disminuïts Psíquics de l’Alt Empordà ALTEM.
  • Col·laboro en diferents publicacions de la comarca escrivint articles sobre nutrició.

Tractament amb electroacupuntura.
(Test d’intoleràncies alimentàries)

És un test que es realitza amb més de 4000 productes i que permet detectar els aliments que el nostre cos no assimila correctament i també els més beneficiosos per el nostre organisme.
És de gran utilitat per elaborar una dieta encara més personalitzada, ja que podem eliminar els aliments que poden alentir el procés de la baixada de pes i potenciar els aliments que ens ajuden a sentir-nos millor, els que ens donaran més energia, digerirem més fàcilment, etc.
També ajuda en la detecció d’al·lèrgies (molt presents en aquesta època de l’any), test de micosis (fongs), detecta la falta de minerals i oligoelements, test de geopaties, etc.

Auriculoteràpia

Teràpia basada en la Medecina Tradicional Xinesa que treballa la orella ja que en aquesta hi trobem reflectits tots els òrgans i parts de l’organisme.
Es basa en l’estimulació de diferents punts de l’orella per aconseguir l’efecte desitjat. Molt útil per disminuir l’ansietat, la sensació de gana, per evitar la retenció de líquids, etc.

NIF: 40.451.864 Q

Recull de premsa

Diari de Girona

Entrevista Canal Nord – 19 de gener del 2011

Entrevista Canal Nord – 30 de maig del 2011

Fragment del documental “Ternera de los Pirineos”, Canal Cocina

Entra