3/14/2022

3 consells...

...perquè la compra del supermercat no sigui la teva enemiga!

Moltes vegades, comprar al supermercat es converteix en el nostre pitjor aliat: comprem productes poc saludables per voluntat pròpia o per llamineria; o d’altres que ens semblen més sans perquè porten etiquetes de producte “light” o per l’estil... Avui et donaré 3 consells per fer una millor compra al supermercat!

  • Tingues clar què vols, vés-hi i no facis rodejos. Tingues una llista organitzada del que necessites i vés-hi de seguida, sense fer més voltes de les necessàries. Si tens clar què vas a buscar-hi (verdura, fruita, peix... el que hi compris habitualment), ajudarà que et distreguis menys amb altres productes que potser no et convenen, o passant per seccions temptadores i gens saludables, com la brioxeria o les llaminadures.
  • Vés a comprar amb la panxa plena! Si et costa no comprar productes llaminers i carregats de sucre quan tens la panxa plena, imagina’t com et costarà quan la tens buida! Si vas a fer la compra havent menjat, et resultarà molt més fàcil no comprar productes que embafen i són poc saludables. Aquests productes ja no et cridaran tant l’atenció!
  • No et refiïs dels productes light! Encara que tinguin etiquetes molt cridaneres que són light o que no tenen sucre o que són baixos en greix, la majoria de vegades tenen substituts com edulcorants d’altres tipus que són igualment perjudicials per a la nostra salut (i, concretament, per a la microbiota intestinal).

 

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia