12/15/2023

Amanida calenta d'endívies amb bonítol

Amanida i peix amb un toc calent

Aquí teniu una amanida completa: peix, verd i tot plegat amb un toc calent, o sigui que no hi ha excuses per no assaborir-la durant aquest hivern!

Ingredients per a 2 persones:

  • 4 endívies.
  • 500 g de ventresca de tonyina en conserva o bonítol.
  • Un grapat de tomàquets cirerol (cherry).
  • Pebre negre mòlt.
  • Sal.
  • Oli d'oliva.

Elaboració: Neteja les endívies suaument i retira’n les fulles més externes si es troben en mal estat. En una olla amb aigua i una mica de sal, bull amb compte les endívies senceres durant uns 5-8 minuts. Un cop passat aquest temps, escorre-les i deixa-les refredar. Tot seguit, retira la base dura i talla-les per la meitat, de dalt a baix. Escalfa una mica d’oli d’oliva en una paella o planxa, incorpora-hi les endívies i daura-les alguns minuts per cada costat. Un cop daurades, ja estan a punt per degustar. Serveix el plat amb les endívies a sota, decorades amb una mica més d’oli, sal gruixuda i pebre, la ventresca tallada a talls per sobre i els tomàquets cirerol (cherry) partits per la meitat.

Bon profit!

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia