4/12/2024

Amanida de meló i gambes

Una amanida que aprofita diversos ingredients de la primavera-estiu, incloent fruita, molt saborosa i variada. Gaudeix-la!

Ingredients (per a 4 persones):

  • 600 g de gambes
  • 300 g d’enciams variats
  • 1⁄2 meló
  • 5 cullerades d’oli d’oliva
  • 3 cullerades de vinagre
  • 1 cullerada de mel
  • Fulles de menta

Elaboració: Renta l’enciam i pela les gambes. Talla el meló per la meitat, treu-li les llavors i talla’l a daus. En un bol gran, posa-hi les gambes pelades, les fulles d’enciam tallades i els daus de meló. Fes la vinagreta emulsionant l’oli amb el vinagre, la mel i, a l’últim moment, afegeix-hi les fulles de menta tallades. Un cop barrejat tot, posa la vinagreta per sobre de l’amanida i barreja-ho. Com que té moltes gambes, ja pot ser plat únic.

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia