Anna Ferrer nutricionista Figueres
Anna Ferrer nutricionista Figueres
Anna Ferrer nutricionista Figueres
Anna Ferrer nutricionista Figueres
Anna Ferrer nutricionista Figueres
Anna Ferrer nutricionista Figueres
Anna Ferrer, nutrició

Anna Ferrer, nutrició

Sóc l’Anna Ferrer, dietista i nutricionista a Figueres (Alt Empordà, Girona). Fa 20 anys que em dedico a l’assessorament nutricional des de la meva consulta. L’alimentació saludable sempre ha estat la meva passió, i m’he dedicat a formar-me acadèmicament i treballar la nutrició durant aquestes dues dècades. La meva intenció és que prenguis consciència sobre la importància d’adquirir hàbits saludables en l’alimentació i, al final, per al teu benestar i salut.

Vols baixar de pes i no te n’acabes de sortir? La resposta, sovint, passa per la nutrició. Necessites sentir-te amb més energia en el dia a dia? La resposta, sovint, passa per la nutrició. Sempre cuines el mateix i vols idees noves i saludables? La resposta, sovint, passa per la nutrició.

T’ofereixo un grapat de serveis relacionats amb la dietètica i la nutrició: dietes personalitzades, assessorament nutricional en casos específics, Dietes en Grup, tests d’intoleràncies... T’acompanyaré en la teva relació amb l’alimentació per fer-la prosperar de la millor manera possible, i et faré un seguiment per analitzar el teu progrés i saber com et sents a cada pas. Perquè t’ho mereixes!

Què diuen de mi

"Fa molts anys que vaig amb l'Anna. A part de ser una gran nutricionista és una gran persona, no té cap pressa a la consulta per fer-te la visita i t'ajuda moltíssim amb tot el que necessites preguntar, adapta un menú setmanal a tu depenent del teu problema... jo la recomano al 100%!"

 

"L'Anna ho fa tot molt fàcil, adapta totalment els seus consells i menús a les necessitats específiques de cada persona. Un encert haver-la trobat. Gràcies, Anna!"

 

"Les dietes depuratives en grup que organitza l’Anna són absolutament aconsellables si et costa motivar-te per cuinar receptes saludables, si et falten idees o si tens dubtes de si ho estàs fent bé. A mi m’encanta fer una Dieta en Grup amb el Mètode Anna Ferrer per sentir-me millor. Gràcies per tot, Anna!"

 

"La meva experiència és molt positiva; m’he trobat bé amb la dieta, no he passat gana i m’he trobat amb energia física i mental. He pogut fer el repte també fora de casa seguint les pautes de l’Anna i he après coses noves sobre l’alimentació i receptes saludables. El fet de pesar-nos i mesurar-nos al principi i final és molt important i també el seguiment diari amb el grup. Estic molt agraïda per participar!"

 

"En un mes, he perdut 7,3 kg, 5 dels quals, de greix. Descanso bé a les nits, no em llevo gens cansada, torno a dormir i vaig controlant l’ansietat. I amb una dieta gens, gens avorrida! L’Anna m'ha ajudat a estimar-me un altre cop. Torno a tenir ganes de sortir, d’arreglar-me... Gràcies!"

 

"He fet algun taller per hàbits saludables d'alimentació. L'Anna és dolça, t'aporta tranquil·litat, molt professional i sempre motivant-te."

 

Dietes en Grup amb el Mètode Anna Ferrer

Dietes en Grup amb el Mètode Anna Ferrer

Has sentit a parlar de les Dietes en Grup amb el Mètode Anna Ferrer? Les organitzo de manera periòdica, més o menys una per estació de l’any, amb menús, receptes, consells i molt de seguiment. Quan fas les coses en grup, tot és molt millor!

Propera dieta:

10 de maig: L'Estartit, intensitat alta (modalitat presencial)

14 de juny: Figueres, intensitat alta i moderada (modalitat presencial o online)

EN VULL SABER MÉS!

Subscriu-te a la meva newsletter i beneficia't de totes les novetats i ofertes exclusives pensades per a tu. I emporta't de regal l'e-book Receptes de sopars equilibrats i fàcils d'elaborar!

Plan de recuperación, transformación y resiliencia