Anna Ferrer, nutrició

Anna Ferrer, nutrició

Sóc l’Anna Ferrer, dietista i nutricionista a Figueres (Alt Empordà, Girona). Fa 20 anys que em dedico a l’assessorament nutricional des de la meva consulta. L’alimentació saludable sempre ha estat la meva passió, i m’he dedicat a formar-me acadèmicament i treballar la nutrició durant aquestes dues dècades. La meva intenció és que prenguis consciència sobre la importància d’adquirir hàbits saludables en l’alimentació i, al final, per al teu benestar i salut.

Vols baixar de pes i no te n’acabes de sortir? La resposta, sovint, passa per la nutrició. Necessites sentir-te amb més energia en el dia a dia? La resposta, sovint, passa per la nutrició. Sempre cuines el mateix i vols idees noves i saludables? La resposta, sovint, passa per la nutrició.

T’ofereixo un grapat de serveis relacionats amb la dietètica i la nutrició: dietes personalitzades, assessorament nutricional en casos específics, Dietes en Grup, tests d’intoleràncies... T’acompanyaré en la teva relació amb l’alimentació per fer-la prosperar de la millor manera possible, i et faré un seguiment per analitzar el teu progrés i saber com et sents a cada pas. Perquè t’ho mereixes!

Què diuen de mi

"Fa molts anys que vaig amb l'Anna. A part de ser una gran nutricionista és una gran persona, no té cap pressa a la consulta per fer-te la visita i t'ajuda moltíssim amb tot el que necessites preguntar, adapta un menú setmanal a tu depenent del teu problema... jo la recomano al 100%!"

 

"L'Anna ho fa tot molt fàcil, adapta totalment els seus consells i menús a les necessitats específiques de cada persona. Un encert haver-la trobat. Gràcies, Anna!"

 

"Les dietes depuratives en grup que organitza l’Anna són absolutament aconsellables si et costa motivar-te per cuinar receptes saludables, si et falten idees o si tens dubtes de si ho estàs fent bé. A mi m’encanta fer una Dieta en Grup amb el Mètode Anna Ferrer per sentir-me millor. Gràcies per tot, Anna!"

 

"La meva experiència és molt positiva; m’he trobat bé amb la dieta, no he passat gana i m’he trobat amb energia física i mental. He pogut fer el repte també fora de casa seguint les pautes de l’Anna i he après coses noves sobre l’alimentació i receptes saludables. El fet de pesar-nos i mesurar-nos al principi i final és molt important i també el seguiment diari amb el grup. Estic molt agraïda per participar!"

 

"En un mes, he perdut 7,3 kg, 5 dels quals, de greix. Descanso bé a les nits, no em llevo gens cansada, torno a dormir i vaig controlant l’ansietat. I amb una dieta gens, gens avorrida! L’Anna m'ha ajudat a estimar-me un altre cop. Torno a tenir ganes de sortir, d’arreglar-me... Gràcies!"

 

"He fet algun taller per hàbits saludables d'alimentació. L'Anna és dolça, t'aporta tranquil·litat, molt professional i sempre motivant-te."

 

Dietes en Grup amb el Mètode Anna Ferrer

Dietes en Grup amb el Mètode Anna Ferrer

Has sentit a parlar de les Dietes en Grup amb el Mètode Anna Ferrer? Les organitzo de manera periòdica, més o menys una per estació de l’any, amb menús, receptes, consells i molt de seguiment. Quan fas les coses en grup, tot és molt millor!

EN VULL SABER MÉS!

Subscriu-te a la meva newsletter i beneficia't de totes les novetats i ofertes exclusives pensades per a tu. I emporta't de regal l'e-book Receptes de sopars equilibrats i fàcils d'elaborar!

Plan de recuperación, transformación y resiliencia