11/11/2015

El test d’intoleràncies alimentàries és l’eina clau

El Diari de Girona dedica un publireportatge a aquesta nova prova.

El text explica que l’Anna Ferrer des del principi ha treballat per oferir un servei més personalitzat i ha incorporat nous mètodes per complementar les dietes. Un d’ells és el test d’intoleràncies alimentàries que es realitza sobre més de 2.000 aliments i és el pas previ de moltes dietes.

Aquest test permet descobrir quins són els aliments que perjudiquen l’organisme de cada persona, és a dir, que els fan sentir botits, cansats o pateixen digestions molt pesades. Realitzar el test d’intoleràncies alimentàries abans de començar una dieta permet elaborar-ne una més específica i obtenir millors resultats pel que fa a disminuir el pes, millor el transit intestinal, alleujar el cansament crònic, etc.

El publireportatge finalitza explicant que es tracta d’una prova indolora que es pot realitzar a nens, persones grans, etc. sense cap inconvenient. Així doncs, la consulta de l’Anna Ferrer va un pas més enllà per oferir un servei cada cop més personalitzat.

Aquí tens l’enllaç de la notícia: El test d'intoleràncies alimentàries, ideal per a solucionar problemes dietètics i nutricionals

 

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia