8/31/2018

Depura’t en grup, junts és més fàcil!

A l’octubre, comença una nova edició de la dieta depurativa en grup

L’estiu és una de les èpoques en què solem fer més excessos; les vacances canvien la nostra rutina i en l’afany per desconnectar perdem de vista els bons hàbits. Per això engego una nova edició del "Depura’t en grup"; és el moment de posar a punt el nostre cos per als mesos freds de l’any!

"Depura’t en grup d’Anna Ferrer" és una dieta depurativa en grup que et permetrà alliberar les toxines que has anat acumulant. Hi ha tres moments clau de l’any: abans de l’estiu, després de les vacances i després de les festes de Nadal. A l’octubre, comença aquesta nova edició que podràs gaudir a Figueres i L’Estartit.

Com que la motivació és fonamental perquè la dieta sigui un èxit, aquesta iniciativa és grupal, és a dir, podràs compartir la teva experiència amb altres persones que també hi estan vivint. "Depura’t en grup d’Anna Ferrer" t’ofereix beneficis tan importants com adquirir uns bons hàbits alimentaris, millorar les teves digestions i el teu sistema immunitari o aprimar-te (si és el teu objectiu).

T’atrau la idea? Contacta amb mi, estaré encantada d’ajudar-te!

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia