1/27/2016

L'Anna Ferrer t'ajuda a menjar sa

El setmanari Empordà destaca els serveis que ofereix a la consulta de Figueres.

L’article parla de l’experiència de l’Anna Ferrer com a dietista i dels principals serveis que ofereix a la seva consulta de Figueres, a l’Alt Empordà. L’assessorament nutricional és essencial perquè els pacients aconsegueixen adquirir uns bons hàbits alimentaris així com millorar la qualitat de vida.

També destaca que l’objectiu de l’Anna Ferrer és elaborar dietes personalitzades que s’adaptin a les necessitats de cada persona, des d’aprimar-se fins a controlar trastorns com la hipertensió o la migranya.

L’article també fa referència a dos dels serveis que més èxit han tingut fins ara: la dieta depurativa i el test d’intoleràncies alimentàries. La primera és una excel·lent eina per netejar l’organisme i la segona, moltes vegades, és el pas previ perquè una dieta funcioni, ja que permet esbrinar els aliments que perjudiquen el nostre organisme.

L’article finalitza explicant que el concepte de “dieta”, generalment, està associat a règims molt estrictes, i l’objectiu d’Anna Ferrer és ensenyar a menjar sa mitjançant uns bons hàbits alimentaris. D’aquesta manera, mantenir el pes és una tasca més senzilla.

Aquí tens l’enllaç de la notícia: Anna Ferrer ens ajuda a menjar bé per perdre pes i guanyar salut

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia