Protecció de dades

Segons la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de L’EMPRESA el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.

Amb l’ús del formulari de contacte o l’enviament de correu electrònic, l’usuari consenteix i accepta de forma expressa el tractament de les dades en la forma indicada, així com l’enviament posterior d’informació comercial d’interès sobre els nostres productes i serveis.

L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se per escrit a la Direcció d'ANNA FERRER COLLS a: PLAÇA DE L'ESTACIÓ, 3 5è C, 17600 FIGUERES ( GIRONA) o per correu electrònic a dietista@annaferrer.cat adjuntant el qualsevol cas fotocòpia del seu DNI.

Consentiment comunicacions comercials

3. COMUNICACIONS

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

• Tfno: 972 67 67 46

• Email: dietista@annaferrer.cat

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i ANNA FERRER COLLS es consideraran eficaces, amb caràcter general, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

 

Plan de recuperación, transformación y resiliencia