Una recepta molt senzilla, saludable i energètica, per dinar a gust quan vulguis: les bledes amb cigrons!
Ingredients:
- 300 g de cigrons cuits
- 1/2 kg de bledes
- 1 ceba
- 1 all
- Pebre vermell
- Un raig de vinagre de poma (no pasteuritzat)
- Comí mòlt
- Sal, pebre i oli
Preparació: Neteja les bledes i bull-les en una olla amb una mica de sal. Pots bullir tu els cigrons o comprar-los cuits. En una paella amb poc oli, sofregeix una mica l’all i la ceba tallada petita. Quan les verdures estiguin daurades, atura el foc, afegeix-hi el pebre vermell i barreja-ho una mica (és important que sigui amb el foc apagat, perquè no es cremi). En acabat, afegeix-hi els cigrons cuits, torna a posar la paella al foc i vés-ho barrejant. Cou-ho tot uns quants minuts per integrar els sabors. Després, afegeix-hi les bledes ja escorregudes, la resta d’espècies i un raig de vinagre. Espera que s’evapori el vinagre i el plat ja estarà a punt per menjar!