3/8/2019

Boles dolces de pastanaga i coco

Unes postres senzilles i boníssimes!

El dolç és un sabor que ens fa salivar i, a vegades, la necessitat ens fa consumir productes poc recomanables. Per això, existeixen receptes saludables que pots elaborar, de tant en tant, sense que la teva dieta es vegi massa afecta. Aquestes boles de pastanaga i coco són ideals per a una celebració o per fer-te un premi el cap de setmana. Recorda, sobretot, que no n’has d’abusar si et vols aprimar.

 

Ingredients

  • 100 g de pastanaga cuita al vapor
  • 75 g de coco ratllat (o de farina d’ametlla)
  • 3 o 4 cullerades de xarop d’atzavara (o d’arròs)
  • Sal marina

 

Elaboració

Primer de tot, barreja tots els ingredients i deixa refredar la massa a la nevera durant una hora. Després, fes-ne boles petites amb les mans humitejades, arrebossa-les amb el coco ratllat i torna-les a refredar abans de servir-les.

Aquesta és una de les delicioses receptes que trobaràs al meu llibre Fórmula Saludable I. Si vols descobrir la resta, recorda que està a la venda a la meva consulta, a la botiga online, a Llibres Low Cost i als dos establiments de Les Bones Herbes de Figueres.

 

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia