Les carxofes fan molt hivern... i són molt, molt saludables! Us tinc preparada aquesta recepta de carxofes a la vinagreta per llepar-vos-en els dits! Aprofitant un producte de temporada amb grans quantitats de vitamines, minerals, antioxidants i molt de sabor, aquest plat agradarà a tots els paladars.
Ingredients:
- 4 carxofes fresques
- ¼ de pebrot vermell
- ¼ de pebrot verd
- 1 pastanaga ratllada
- ½ remolatxa ratllada
- 2 grans d’all
- Sal gruixuda
- 4 cullerades d’oli d’oliva
- 4 cullerades de vinagre de poma no pasteuritzat (o de mostassa)
- Julivert
Preparació: Pots coure les carxofes senceres al forn o, si ho prefereixes, netejar-les i coure-les al vapor o bullides. En un bol, fes la vinagreta amb la resta dels ingredients, tallats ben petits. Posa les carxofes en un plat i regar-les amb la vinagreta.
*Podeu trobar aquesta recepta al llibre "Fórmula Saludable III".