Aquesta recepta té com a protagonistes una verdura crucífera molt beneficiosa per a la salut, la coliflor, i la cúrcuma, una espècie que està molt de moda. D’una banda, la coliflor és rica en fibra i en vitamines i baixa en calories i, de l’altra, la cúrcuma aporta molts minerals, vitamines i fibra dietètica. Per tant, es tracta d’una recepta molt saludable i fàcil de preparar!
Ingredients (per a 4 persones):
- ½ coliflor.
- 1 all.
- 1 cullerada de postres de pebre vermell dolç.
- Cúrcuma molta.
- Pebre negre al gust i oli d’oliva.
Elaboració:
Preescalfa el forn a 180ºC. Pela i talla l’all. Neteja la coliflor i separa-la en flors. En un bol, aboca-hi totes les espècies i barreja-les amb una cullera. A continuació, afegeix-hi la coliflor i remou-la fins que quedi ben coberta d’espècies. En una safata, posa-la al forn durant 20 minuts.
Aquesta és una de les delicioses receptes que trobaràs al llibre de receptes Depura’t 2.0. Si vols descobrir-ne la resta, recorda que els meus llibres estan a la venda a la meva consulta, a la botiga online i als dos establiments de Les Bones Herbes.