6/26/2020

Crema de cogombre i alvocat

Una recepta molt refrescant!

El cogombre, tot i que es pot trobar tot l’any, és una verdura d’estiu rica en aigua i potassi; és a dir, és molt refrescant. L’alvocat, per la seva banda, és una fruita carregada de greixos saludables i una gran font de minerals, vitamines del grup B i àcid fòlic. Avui t’explico una recepta molt senzilla que combina aquests dos productes; es tracta d’una crema de cogombre i alvocat.

 

Ingredients:

  • 1 alvocat
  • 2 cogombres
  • ½ got d’aigua
  • 1 gra d’all
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre
  • 150 ml de glaçons de gel (o d’aigua freda).
  • Per decorar: 1 cullerada sopera de julivert fresc i 1 cullerada de sèsam torrat.

 

Elaboració:

Pela i talla a trossos els cogombres i els alvocats. Tritura’ls en una batedora de braç amb tots els ingredients restants, excepte l’aigua. Prova la mescla i rectifica-la, si és necessari. Per acabar, afegeix-hi aigua freda (en més o menys quantitat en funció de l’espessor que vulguis aconseguir) i torna-ho a triturar tot. Serveix la crema immediatament, o bé guarda-la a la nevera fins al moment de consumir-la. Un cop al plat, decora-la amb el julivert picat i el sèsam torrat.

Aquesta és una de les delicioses receptes que trobaràs al llibre de receptes d’estiu Fórmula Saludable IV. Si vols descobrir la resta, recorda que els meus llibres estan a la venda a la meva consulta, a la botiga online i als dos establiments de Les Bones Herbes.

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia