11/23/2018

Crema de moniato amb gambes i taronja

Una elaboració ideal per dinar!

El moniato és un producte de temporada deliciós que paga la pena assaborir a la tardor, i les cremes són elaboracions que s'assenten bé quan fa fred. Avui us explico com preparar una crema de moniato amb gambes i taronja que és ideal per dinar.

 

Ingredients (per a 4 persones)

  • 3 moniatos mitjans
  • Un bon grapat de gambes grosses (si en poses força pot ser plat únic)
  • 1 taronja
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre
  • Brins de safrà
  • Aigua

 

Elaboració

Primer, pela i talla els moniatos a daus. Tot seguit, afegeix una cullerada d’oli en una olla, salta els moniatos durant cinc minuts i tritura’ls. Mentrestant, marca les gambes durant uns minuts, en una paella amb una gota d'oli oliva i sal.

Finalment, ja pots emplatar la crema i posar les gambes a sobre, un polsim de pebre i al voltant, els grills de la taronja i els brins de safrà en els espais buits dels grills.

Aquesta és una de les propostes gastronòmiques saludables que trobaràs als llibrets de receptes d’Anna Ferrer.

 

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia