3/22/2019

‘Depura’t amb Anna Ferrer’ i ‘Fórmula Saludable I’

Els nous llibres i el comerç ‘online’ de la dietista Anna Ferrer

Després de 15 anys oferint els meus serveis com a dietista i d’engegar noves iniciatives com la dieta depurativa en grup l’any 2016, he decidit compartir els meus coneixements amb l’edició dels llibres Depura’t amb Anna Ferrer i Fórmula Saludable I. El primer explica les bases de la dieta depurativa perquè les persones puguin seguir-la sense cap mena de dubte. Aquest llibre el podeu trobar a la meva consulta de Figueres, i es complementa amb un altre, anomenat Fórmula Saludable I, que és el primer d’una sèrie de receptaris.

Fórmula Saludable I està pensat tant per a les persones que segueixen la dieta depurativa com per a aquelles que volen adquirir uns bons hàbits alimentaris i, a més, degustar els aliments de forma diferent, perquè el llibre conté més de 50 receptes de tot tipus. Fórmula Saludable I està a la venda a la meva consulta, però també el podeu trobar a altres comerços de Figueres, com ara a Llibres Low Cost i als dos establiments que té l’herboristeria Les Bones Herbes.

Per últim, també vull compartir amb tu una altra de les novetats que he posat en marxa fa poc, es tracta d’un comerç online (shop.annaferrer.cat) vinculat a la meva pàgina web, perquè qui estigui interessat pugui comprar, via online, el llibre Fórmula Saludable i altres productes saludables.

 

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia