Assessorament nutricional

Vols aprimar-te? Pateixes alguna malaltia i no saps què pots menjar? T’has fet una analítica i el teu metge t’ha comentat que tens algun paràmetre alterat, com el colesterol, els triglicèrids o el ferro?

La meva tasca com a nutricionista - dietista és assessorar-te, preparar-te una dieta saludable personalitzada que s’adapti a la teva activitat diària, als teus objectius i a les teves necessitats, i fer-ne el seguiment per tal de comprovar quins resultats estem obtenint.

 


Tinc una àmplia experiència en casos específics de:
 

Sobrepès i obesitat
____

 

Hipertensió
____

 

Colesterol
____

Anèmia
____

 

Osteoporosi
____

 

Restrenyiment
____

Al·lèrgies o
intoleràncies alimentàries

____

 

Embaràs 

____

 

Menopausa

____

 

 

 

 

 

 

Si et trobes en qualsevol d’aquests casos o senzillament vols aprimar-te, posa’t en contacte amb mi. De ben segur, l’alimentació es convertirà en la teva millor amiga per a una salut de ferro!

 

A vegades, durant el seguiment de les dietes, aplico l’auriculoteràpia, una teràpia basada en la medecina tradicional xinesa, reconeguda pels seus savis coneixements, que treballa l’orella, ja que en aquesta part del nostre cos hi trobem reflectits tots els òrgans i parts de l’organisme. Consisteix en l’estimulació de diferents punts de l’orella per aconseguir l’efecte desitjat, i és de gran utilitat per disminuir l’ansietat i la sensació de gana i per evitar la retenció de líquids, entre altres trastorns.

 


 

En què més et puc ajudar?