Col·laboradors i codis de descompte

El meu objectiu és el teu benestar i que adquireixis, sobretot, hàbits saludables. Per això i, tot que és molt important, no només estem parlant de nutrició. Moltes vegades, aprendre a canviar els teus hàbits és canviar la teva vida, i hi ha diversos aspectes més que hi influeixen: la pràctica de l’esport, tenir la ment i les emocions en consonància amb tu mateix/a i descobrir què és el que et convé... Per això, m’envolto de professionals de diversos àmbits que influiran positivament en el teu creixement personal en cas que ho necessitis.

Tanmateix, després d'anys dedicada al món de la nutrició, he establert contactes amb marques i productes realment interessants per afavorir la teva salut i impulsar l'adquisició d'hàbits saludables. Gràcies a la nostra col·laboració conjunta, tens la possibilitat d'aconseguir descomptes especials amb els codis que et facilito més avall.


 

CODIS DE DESCOMPTE

Sóc molt fan del te de kombutxa! Aquest te fermentat probiòtic originari d'Àsia cada vegada es veu més arreu, en supermercats, cartes de restaurants... és ideal per al sistema digestiu i el trànsit intestinal, per reforçar el sistema immunitari, aportar energia, contribuir a normalitzar la pressió arterial... A Mūn Kombucha ja fa anys que es dediquen a oferir una bona varietat de tes de kombutxa de diferents sabors.

Codi: ANNAFERRER

Benefici: 10% de descompte per compres superiors a 10 €.

www.munkombucha.com
 

Durant segles, els brots i germinats de verdures i hortalisses no han tingut massa protagonisme a la cuina. Avui dia, la cosa ha canviat. Els microbrots formen part de molts plats com a un valuós complement que aporta una gran quantitat de nutrients i sabor tot i les seves dimensions reduïdes. A Can Garús són pioners en aquest conreu a Catalunya i España, i l'experiència els ha dotat d'un producte excel·lent. I boníssim!

Codi: ANNAFERRER

Benefici: 5% de descompte a la botiga online.

www.cangarus.com
 

El konjac és un producte asiàtic que està arribant, i amb força, a Europa. Es tracta d'un tubercle amb moltes propietats beneficioses, però el seu principal avantatge és que es pot adaptar a diversos formats (i així es comercialitza en la seva majoria): se'n fan fideus, farines, una forma similar a l'arròs... per tant, pot actuar com a substitutiu de la pasta i l'arròs, fer-nos sentir saciades i, tot això, combinat amb molt poques calories i hidrats de carboni. Ideal per contribuir a baixar de pes! A The Konjac Shop ens ofereixen una bona varietat de konjac en molts formats. Segur que hi trobes el teu!

Més informació fent clic aquí.

Codi: AFERRER15

Benefici: 15% de descompte a la primera compra.

www.thekonjacshop.com
 

Segur que has sentit a parlar de Naturitas. Es tracta d'una pàgina web dedicada a la venda de productes de medicina natural, suplements per a la salut, productes d'herboristeria, alimentació, cosmètica natural... tot el que necessites per a una vida més healthy! Fa gairebé 10 anys que van començar la seva aventura, i ara tenen una gran varietat de productes per assegurar-se que, en la faceta de complements alimentaris i herboristeria, no et falti de res.

Codi: NATURITAS1138

Benefici: 10% de descompte en els suplements.

https://www.naturitas.es/
 

A NPro són experts en salut intestinal, i comercialitzen productes per ajudar les persones que pateixen de trastorns del sistema digestiu o que necessiten un cop de mà per a les seves digestions.

Codi: annadietista

Benefici: 15% de descompte en tota la gamma de productes.

https://npro.es/
 


 

Contacta’m si...
...creus que el teu creixement personal no només serà en l’àmbit alimentari-nutricional, sinó que necessites un cop de mà addicional en psicologia o altres aspectes que poden influir-hi, a part de la nutrició. Et recomanaré els professionals adequats al teu cas!

+info
Plan de recuperación, transformación y resiliencia