Col·laboradors

El meu objectiu és el teu benestar i que adquireixis, sobretot, hàbits saludables. Per això i, tot que és molt important, no només estem parlant de nutrició. Moltes vegades, aprendre a canviar els teus hàbits és canviar la teva vida, i hi ha diversos aspectes més que hi influeixen: la pràctica de l’esport, tenir la ment i les emocions en consonància amb tu mateix/a i descobrir què és el que et convé... Per això, m’envolto de professionals de diversos àmbits que influiran positivament en el teu creixement personal en cas que ho necessitis.


 

Psiconutrició – Paula Llorens

Moltes vegades, l’evolució natural cap a uns hàbits saludables ve lligada a estar preparat/da psicològicament. Aquest primer pas pot ser esfereïdor, però és gratificant cap a donar la millor versió de tu mateix/a. Hem d’entendre com funciona la nostra ment i emocions per poder fer el canvi de mentalitat que ens asseguri l’èxit en la nostra nutrició i, al capdavall, a la nostra vida.

Si necessiteu un cop de mà amb aquest començament, la Paula Llorens és una excel·lent psicòloga general sanitària, especialista en trauma i vincle, que ve cada dimarts a la meva consulta, en hores concertades. Podrà acompanyar-vos en tot el que necessiteu referent a la nutrició lligada a la psicologia. Un complement ideal per a les meves sessions de nutrició!


 

Contacta’m si...
...creus que el teu creixement personal no només serà en l’àmbit alimentari-nutricional, sinó que necessites un cop de mà addicional en psicologia o altres aspectes que poden influir-hi, a part de la nutrició.

+info
Plan de recuperación, transformación y resiliencia