Depura't en grup

Aquesta dieta depurativa té com a objectiu principal fer una neteja del teu organisme i alliberar-lo de totes les toxines i, en general, de tota la brutícia que acumulem dia rere dia a causa del nostre ritme de vida, l’estrès, la mala alimentació, el menjar preparat o fast food, els aliments processats, els medicaments, les begudes alcohòliques, etc.

 

Depura’t en grup és una iniciativa que he impulsat des de l’any 2015 i ha tingut un gran èxit. Es tracta d’una posada a punt del teu cos en tres moments clau de l’any: abans de l’estiu –durant el mes de juny–, per preparar l’organisme per a una època en què la nostra rutina s’altera; després de les vacances d’estiu –durant el mes d’octubre–, per afrontar la tardor amb energia, i després de les festes de Nadal –durant el mes de febrer–, per recuperar-se dels excessos. La idea és eliminar els aliments de la teva dieta que més t’intoxiquen, canviar els teus hàbits alimentaris i preparar-te per començar una dieta per aprimar-te.

 

Com que sé que seguir una dieta, a vegades, pot resultar una mica dur, aquesta iniciativa és grupal. La idea consisteix a:

 

  • Una xerrada introductòria en què explico les bases de la dieta i els seus beneficis, l’entrega d’un dossier que conté tota la informació per seguir la dieta i la creació d’un grup de whatsapp per tal d’estar tots comunicats i viure l’experiència conjuntament.
     
  • El meu seguiment i assessorament constants perquè sigui un èxit.
     
  • Una trobada al final de la depuració per explicar la pròpia experiència, anècdotes, resultats, etc.

 

Actualment, les poblacions on desenvolupo la iniciativa Depura’t en grup, d’Anna Ferrer, són Figueres, Girona i L’Estartit. Si t'interessa la idea i coneixes gent a qui li pugui interessar, posa't en contacte amb mi per dur-la a terme en un altre municipi.


Pròximes edicions

DIETES EN GRUP AMB EL
MÈTODE ANNA FERRER

Inici: 3 de febrer de 2023
Figueres i online (intensitat alta i moderada)

–––

Inici: 2 de març de 2023
L'Estartit (intensitat alta)


Ara també la pots fer online. Informa-te'n!

 

 

Informa’t sobre la pròxima edició!

Contacte

 

En què més et puc ajudar?