Detecció d’intoleràncies alimentàries

Has provat una dieta i no et funciona perquè desconeixes quins són els hàbits alimentaris que et perjudiquen? Notes que hi ha certs aliments que no t’escauen però no saps el per què? Sents que la teva digestió és massa pesada?

Sovint sentim que mengem alguna cosa i no l’acabem de digerir bé; fins i tot, de vegades ens produeix malestar i no sabem el per què. Avui dia hi ha moltíssimes persones que pateixen intoleràncies a certs aliments o grups d’aliments, com ara el blat, els productes làctics, els vegetals, etc., però no en són conscients perquè mai s’han fet un test per comprovar-ho.

A la meva consulta de Figueres, a la província de Girona, realitzo el test d’intoleràncies alimentàries per esbrinar quins són els aliments que el teu organisme no assimila correctament i que, fins i tot, estan perjudicant algun dels teus òrgans o estan frenant la disminució de pes.

El test d’intoleràncies alimentàries és un tractament amb electroacupuntura que es realitza amb més de 4.000 productes i permet detectar aquells aliments que el teu cos no tolera. El test d’intoleràncies alimentàries és una eina excel·lent per elaborar una dieta saludable encara més personalitzada. Moltes vegades, hi ha aliments que alenteixen el procés d’aprimar-se, no aporten l’energia suficient o dificulten la digestió, i una detecció prèvia em permet elaborar una dieta saludable d’acord amb les pròpies necessitats nutricionals i l’activitat diària de cadascú.

 


 

En què més et puc ajudar?