Fórmula Treball i Salut: Pack Business

Fruit de tota aquesta experiència, ara he desenvolupat un pla específic per a empreses i col·lectius: el Fórmula Treball i Salut: Pack Business!

 

· L’energia i descans dels treballadors/es millorarà i, com a conseqüència, la seva salut, productivitat i eficiència.


· Millorar la seva salut implica més avantatges: menys baixes laborals (o risc de baixes derivades de mals hàbits alimentaris) i menys rotació de personal; també la seva motivació pot augmentar.


· Millorarà l’humor i estat d’ànim dels treballadors/es, es reduirà l’angoixa, i, per tant, hi haurà un millor ambient laboral.


· Contribuirà a crear o reforçar vincles entre el personal que participi del Pack Business, gràcies al grup de seguiment de la dieta, atès que els treballadors senten que tenen un projecte individual i comú alhora.

· Això millora la cohesió i l’ambient de treball.


· Com a persones, als teus treballadors/es també els interessa fer salut! Brindar-los l’oportunitat per part de l’empresa també és important i serà ben valorat. Alhora, també serà important de cara als seus clients, consumidors o altres empreses que hi tinguin contacte directe per motius laborals.


· En temps de pandèmia, sempre és favorable tenir un sistema immunològic fort, la qual cosa s’aconsegueix amb una bona alimentació.


· Al cap i a la fi, tot aquest recull d’avantatges millora plenament el rendiment del personal de l’empresa!