Orientació dietètica

Tenir cura de la nostra salut i la nostra imatge és, cada cop, un tema més important en la societat actual. Hem descobert que alimentar-nos de forma saludable ens aporta molts beneficis; de fet, ja ho deia Hipòcrates al segle V aC: “Que el teu aliment sigui la teva medicina i, la medicina, el teu aliment”.

Actualment, estan de moda estils d’alimentació diferents, com ara el vegetarianisme o el veganisme, que poden ser molt positius per a la nostra salut, però, abans d’adoptar qualsevol d’aquestes dietes, cal estar ben informat/da i saber si és l’adequada per al teu organisme. Per aquest motiu, ofereixo orientació i assessorament dietètic sobre com iniciar-se en el món de la dieta vegetariana o vegana i sobre com ha de ser l’alimentació en funció de les teves necessitats nutricionals.

També cal destacar que a cada etapa de la nostra vida tenim unes necessitats diferents i cal adaptar l’alimentació a cada moment. Així doncs, posa’t en contacte amb mi si et trobes en qualsevol d’aquestes situacions:

 

  • Si estàs embarassada o tens la menopausa i vols millorar la teva alimentació.
     
  • Si et preocupa l’alimentació dels teus fills, ja que la infància i l’adolescència són les etapes de creixement més importants i paga la pena ensenyar-los a menjar sa.
     
  • Si has entrat a la vellesa i necessites adequar la teva alimentació a les necessitats d’aquesta nova etapa.
     
  • Si els teus hàbits alimentaris i/o els de la teva família no són els correctes i necessites ajuda per reordenar-los.

 


 

En què més et puc ajudar?