Experiències

Aquí trobaràs testimonis de persones que t’explicaran com han canviat la seva vida i el seu benestar gràcies a un canvi en la seva alimentació i en els seus hàbits. No ho puc negar: per a mi no hi ha res més reconfortant que saber que cada dia ajudo moltíssima gent!

 


Experiència excel·lent: vaig anar a visitar-me molt desesperada per les meves variacions de pes i pel malestar que sentia, sempre inflada, amb mal de cap i amb molta ansietat per menjar. Quinze dies després de la primera visita amb l’Anna Ferrer tot va començar a canviar. No només perdo pes i volum a tot el cos, sinó que també ho noto moltíssim pel que fa al meu estat de salut. Estic molt contenta i agraïda!”

La Betlem Guarch va realitzar el test d’intoleràncies alimentàries a la consulta de l’Anna Ferrer


 

Sóc l'Elisa Gómez i treballo com a fisioterapeuta, per tant, tinc coneixements sobre què significa mantenir una vida saludable. Tot i així, m'havia descontrolat de mala manera, menjava tot el que volia sense tenir en compte res més que el delit del paladar. Era conscient que no anava per bon camí: massa grassa, deprimida, sense ganes de moure'm, amb digestions pesades i cansament... La meva germana ja havia fet la dieta depurativa amb l'Anna i em va ensenyar el dossier. Li vaig donar una ullada i ho vaig trobar interessant, molt ben explicat i molt treballat; la proposta era variada, no es tractava de la típica dieta avorrida!

Afortunadament, he recuperat les ganes de cuidar-me. Des de la sessió informativa se’m van obrir un munt de possibilitats per nodrir-me adequadament i gaudint. L’Anna proposa un estil de vida fàcil, sa i gens avorrit, amb moltes possibilitats, deixant delir els sentits i permetent que em trobi més vital”.

L’Elisa Gómez va realitzar la dieta depurativa de l’Anna Ferrer


 

Hola, sóc la Katy i des que, fa dos anys, vaig saber que a la consulta de l’Anna Ferrer fan la dieta depurativa, no me n’he perdut cap. La veritat es que estic encantada de seguir, ja que m'ajuden a depurar el meu organisme. A més, he après a fer moltes receptes, a utilitzar diferents aliments i a conèixer-ne els seus beneficis. Ja estic impacient per assistir a la propera edició; l'estiu és complicat!”

La Katy va realitzar la dieta depurativa de l’Anna Ferrer

 


 

Fa molts anys que conec l'Anna Ferrer, i els seus consells m’han anat molt bé. Les seves dietes sempre m’han ajudat per fer un “reset”. Les seves dietes en grup són l’única manera que he trobat per fer bondat durant tantes setmanes seguides. Quan ho intento sola, sempre acabo caient en temptacions; però, amb el suport del grup, tot és més fàcil. He après moltes receptes noves i conegut gent molt maca; i, sense adonar-me’n, m’ha millorat la pell, els nivells d’energia i l’estat físic.

A la propera, em torno a apuntar!

La Sandra Juárez ha realitzat diverses dietes depuratives amb l'Anna Ferrer

 


 

Sóc mare de tres nens, vaig tot el dia amunt i avall i li havia tret importància a l’alimentació. En aquell moment, em van parlar de les dietes depuratives de l’Anna! No pensava que em servís per massa res... però, i tant, que m’ha funcionat! Ja he fet 4 dietes depuratives amb ella, i sempre aprenc coses noves! No es tracta de menjar, sinó d’alimentar-se. He perdut 10 kg, em trobo millor, tinc més energia, dedico temps a cadascun dels àpats... Gràcies, Anna! Seguim!

La Marta Alonso ha fet diverses dietes depuratives amb l'Anna Ferrer

 


 

Sempre he menjat malament, sobretot, coses preparades, i passava el mínim temps cuinant. Fer la dieta en grup em va estimular la creativitat a la cuina. Els primers dies van ser una mica estranys, però he descobert aliments que m’encanten i no havia cuinat mai. Acabada la dieta, he seguit cuinant i menjant verdura i peix; ja no necessito tant de sucre com abans; he perdut pes i no l’he recuperat; em sento amb molta més energia; no em fan mal les articulacions; quasi no tinc mai mal de cap... Estic encantada amb la dieta, i, sobretot, amb el grup que érem i el suport que hi he rebut. Tornaré a fer-la i la recomanaré, segur!

La Isa Anglada ha fet una dieta depurativa amb l'Anna Ferrer