2/25/2022

Gambes al curri

Res millor que unes gambes especiades com a segon plat!

Les gambes al curri són perfectes com a segon plat, perquè aporten peix i algunes de les espècies més saludables. Gràcies a elles, a més, guanyem aquell toc de cuina exòtica que satisfarà els paladars més curiosos!

 

Ingredients (per a 2 persones):

  • 400-500 g de gambes
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 1 llima
  • 100 ml de llet de coco
  • 1 culleradeta de gingebre en pols
  • 1 culleradeta de curri
  • 1/2 culleradeta de cúrcuma
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva

 

Elaboració:

En una paella amb una mica d’oli d’oliva, cou la ceba tallada a trossos petits. Quan estigui transparent, afegeix-li l’all aixafat, el suc de llima i les espècies, la sal i el pebre, i cuina-ho tot junt durant uns minuts. Per acabar, afegeix-hi les gambes pelades i la llet de coco i deixa-ho coure tot junt durant uns quants minuts més, fins que les gambes estiguin cuites.

 

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia