5/8/2019

Gaspatxo de remolatxa

Reinventant una recepta de tota la vida

El gaspatxo és el plat de l’estiu per excel·lència. A més, és una elaboració refrescant que ve de gust amb la calor de l’estiu. Per això, avui t’explico com preparar un deliciós gaspatxo de remolatxa.

 

Ingredients:

  • Entre 400 i 500 g de remolatxa cuita
  • 500 g de tomàquets madurs
  • 50 g de ceba
  • Entre 40 i 50 g de pebrot verd
  • Entre 40 i 50 g de cogombre
  • 1 o 2 grans d’all
  • 20 g de vinagre de poma
  • 200 g de glaçons
  • 1 cullerada petita de sal
  • Pebre mòlt
  • 30 g d’oli d’oliva verge extra
  • 1 ou dur

 

Elaboració:

Aboca tots els ingredients en un got i tritura’ls. Serveix-lo de seguida o guarda’l a la nevera. Acompanya’l de daus de vegetals crus (de pastanaga, de cogombre...). Si vols que sigui un plat únic, pots afegir-hi 1 ou dur ratllat per sobre.

Aquesta és una de les delicioses receptes que trobaràs al llibre Fórmula Saludable II. Si vols descobrir la resta, recorda que està a la venda a la meva consulta, a la botiga online, a Llibres Low Cost i als dos establiments de Les Bones Herbes.

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia