El gaspatxo és el plat de l’estiu per excel·lència. A més, és una elaboració refrescant que ve de gust amb la calor de l’estiu. Per això, avui t’explico com preparar un deliciós gaspatxo de remolatxa.
Ingredients:
- Entre 400 i 500 g de remolatxa cuita
- 500 g de tomàquets madurs
- 50 g de ceba
- Entre 40 i 50 g de pebrot verd
- Entre 40 i 50 g de cogombre
- 1 o 2 grans d’all
- 20 g de vinagre de poma
- 200 g de glaçons
- 1 cullerada petita de sal
- Pebre mòlt
- 30 g d’oli d’oliva verge extra
- 1 ou dur
Elaboració:
Aboca tots els ingredients en un got i tritura’ls. Serveix-lo de seguida o guarda’l a la nevera. Acompanya’l de daus de vegetals crus (de pastanaga, de cogombre...). Si vols que sigui un plat únic, pots afegir-hi 1 ou dur ratllat per sobre.
Aquesta és una de les delicioses receptes que trobaràs al llibre Fórmula Saludable II. Si vols descobrir la resta, recorda que està a la venda a la meva consulta, a la botiga online, a Llibres Low Cost i als dos establiments de Les Bones Herbes.