7/12/2021

Gaspatxo de remolatxa

Un entrant saludable i refrescant!

El gaspatxo és sinònim d'estiu, i té mil varietats diferents. Avui us presento el gaspatxo de remolatxa, un dels meus preferits, perquè és saludable i refrescant a parts iguals!

 

Ingredients (per a 4 persones):

  • 400-500 g de remolatxa cuita.
  • 500 g de tomàquets madurs.
  • 50 g de ceba.
  • 40-50 g de pebrot verd.
  • 40-50 de cogombre.
  • 1-2 grans d'all.
  • 20 g de vinagre de poma.
  • 200 g de glaçons.
  • 1 cullerada petita de sal.
  • Pebre mòlt.
  • 30 g d'oli d'oliva verge extra.
  • 1 ou dur (opcional).

 

Elaboració:

Aboca tots els ingredients en un got i tritura’ls. Serveix-lo de seguida o guarda’l a la nevera. Acompanya’l de daus de vegetals crus (de pastanaga, de cogombre...). Si vols que sigui un plat nic, pots afegir-hi 1 ou dur ratllat per sobre.

 

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia