5/3/2023

Gaspatxo de remolatxa

Una recepta fresca i estiuenca

Us porto una recepta ben refrescant per a aquests primers dies de calor!

Ingredients (per a 4 persones):

  • 400-500 g de remolatxa cuita.
  • 500 g de tomàquets madurs.
  • 50 g de ceba.
  • 40-50 g de pebrot verd.
  • 40-50 de cogombre.
  • 1-2 grans d'all.
  • 20 g de vinagre de poma.
  • 200 g de glaçons.
  • 1 cullerada petita de sal.
  • Pebre mòlt.
  • 30 g d'oli d'oliva verge extra.
  • 1 ou dur (opcional).

Elaboració:

Aboqueu tots els ingredients en un got i tritureu-los. Serviu el plat de seguida o guardeu-lo a la nevera. Acompanyeu-lo de daus de vegetals crus (de pastanaga, de cogombre...). Si voleu que sigui un plat únic, podeu afegir-hi 1 ou dur ratllat per sobre.

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia