7/28/2020

Lluç al forn amb poma

Una recepta de temporada!

El consum de peix és fonamental per gaudir d’un bon estat de salut. A més, jo sempre recomano menjar peix de temporada i de la zona per aprofitar al màxim els seus nutrients. Per això, avui t’explico una recepta molt senzilla, que agradarà a tota la família.

 

Ingredients:

  • 4 lloms grans de lluç (o 1 lluç gran net, obert i sense espines)
  • 3 pomes
  • 2 carbassons
  • 2 cebes tendres
  • 80 ml de vi blanc
  • 40 ml d’oli d’oliva i allioli (opcional)

 

Elaboració:

Preescalfa el forn a 160 ºC. Agafa una safata de forn, cobreix-la amb paper de forn i, a sobre, posa-hi la poma neta i tallada ben fina, igual que les cebes i el carbassó (pots fer servir la mandolina). Afegeix-hi la sal i el pebre al gust, el vi blanc i una mica d’oli i posa-ho al forn durant 20 minuts. Transcorregut aquest temps, afegeix-hi els lloms de lluç (si vols, pots posar-hi una cullerada d’allioli per sobre) i cuina’ls uns 10 o 15 minuts més.

Aquesta és una de les delicioses receptes que trobaràs al llibre de receptes d’estiu Fórmula Saludable IV. Si vols descobrir la resta, recorda que els meus llibres estan a la venda a la meva consulta, a la botiga online i als dos establiments de Les Bones Herbes.

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia