8/12/2020

Pecat d’estiu

Una recepta molt llaminera!

L’estiu és l’època en què vénen més de gust els dolços, la xocolata... però això no vol dir que aquestes receptes no puguin ser saludables. Per això t’explico una elaboració molt llaminera que combina el sabor de la fruita, la llet de coco i la xocolata. Tot i que aquest pecat d’estiu és més saludable que els processats, et recomano que en mengis de forma esporàdica.

 

Ingredients:

  • 150 g de plàtan
  • 300 g de maduixes (o una altra fruita de temporada, com el préssec, el mango...)
  • 1 llauna de llet de coco
  • Per fer la cobertura: 80 g de xocolata (de 85% de cacau) i 20 g d’oli de coco

 

Elaboració:

Posa la llauna de llet de coco a la nevera (per fer el gelat, només utilitzaràs la zona cremosa de la part de dalt de la llauna; la resta, te la pots prendre directament o fer-ne un batut). En un processador d’aliments, posa-hi el plàtan, les maduixes i la part cremosa de la llauna de llet de coco. Bat-ho tot bé fins que n’obtinguis una crema. Emplena els motlles i deixa’ls al congelador entre 6 i 8 hores. Per fer la cobertura, fon la xocolata amb l’oli de coco en una cassola petita. Recobreix el gelat amb la xocolata desfeta que has preparat. Si vols, afegeix-hi extres, com ametlles picades, avellanes... Quan la cobertura estigui dura, guarda-ho en una carmanyola al congelador. Treu-lo 5 minuts abans de consumir-lo, i llestos!

Aquesta és una de les delicioses receptes que trobaràs al llibre de receptes d’estiu Fórmula Saludable IV. Si vols descobrir la resta, recorda que els meus llibres estan a la venda a la meva consulta, a la botiga online i als dos establiments de Les Bones Herbes.

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia