4/20/2021

Pizzetes d'albergínia

Pizzes vegetals per a tota la família!

Vet aquí una recepta per menjar albergínia que agradarà a tota la família.

 

Ingredients (per a 2 persones):

  • 1 albergínia gran.
  • 200 g de salsa de tomàquet (millor que sigui casolana).
  • 100 g de formatge tendre (pots rallar-lo tu mateix/a).
  • Oli d'oliva.
  • Sal.
  • Orenga.

 

Elaboració:

Talla les albergínies a rodanxes. En una safata de forn, amb paper vegetal, disposa-les ben esteses i cou-les a 180 ºC durant uns 10 minuts. Treu la safata del forn i, a sobre de cada rodanxa, afegeix-hi un polsim de sal, una mica de salsa de tomàquet i un xic de formatge ratllat. Torna-ho a introduir al forn perquè l’albergínia s’acabi de coure i el formatge es gratini. Finalment, decora les pizzetes amb una mica d’orenga, i llestos!

 

Comentari:

Vet aquí una manera diferent de menjar l’albergínia que agradarà a tota la família. Si vols que sigui plat únic, pots afegir-hi una mica de tonyina (o encara millor si és bonítol o verat, en pot de vidre, en oli d’oliva i ben escorregut). A més, pots afegir-hi una mica de vegetals (un plat d’escarola o d’endívies, una crema de verdures, etc.) perquè t’empleni més i tinguis la sensació que menges dos plats.

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia