A l’estiu, amb la calor, costa més alimentar-se; venen de gust elaboracions fredes i fàcils de fer, que no ens facin estar masses hores a la cuina. La verdura, les hortalisses i la fruita són les teves millors aliades durant aquesta temporada. Per això, avui t’explico com preparar una deliciosa sopa de meló i carbassó.
Ingredients:
- 600 g de meló
- 1 carbassó
- 8 fulles d’alfàbrega
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
Elaboració:
Primer de tot, neteja i talla el carbassó a daus i escalfa’l en una paella amb poc oli fins que quedi daurat. Salpebra’l, deixa’l refredar i reserva’l. Talla el meló a trossos i, juntament amb el carbassó cuit i l’alfàbrega, tritura’l amb una batedora. Reserva la sopa a la nevera i serveix-la freda. La pots decorar amb unes fulles d’alfàbrega.
Aquesta és una de les delicioses receptes que trobaràs al llibre Fórmula Saludable II. Si vols descobrir la resta, recorda que està a la venda a la meva consulta, a la botiga online, a Llibres Low Cost i als dos establiments de Les Bones Herbes.