12/10/2020

Torrons saludables

Vet aquí els dolços nadalencs saludables!

Arriba el Nadal i no et permets menjar torrons per no engreixar-te? Doncs la solució és fàcil: elabora’ls tu mateixa! A casa, fa molts anys que els preparem i les nenes s’ho passen d’allò més bé perquè es converteix en una activitat familiar. A més, és una forma excel·lent de convertir-los en un producte nadalenc saludable perquè tu tries els ingredients. Vet aquí la recepta del torró saludable perquè comencis a preparar els d’enguany!

 

Ingredients:

  • Xocolata del 85% de cacau.
  • 1 cullerada d'oli de coco (o d’oli d'oliva, o de crema d'ametlla).
  • Quinoa inflada (o altres cereals).
  • Alguna avellana (o altres fruits secs, fruita seca...).

 

Elaboració:

Desfés la xocolata del 85% de cacau amb l’oli de coco en el microones en tandes de 30 segons; és a dir, la remenes una mica i tornes a escalfar-la 30 segons més. Repeteix aquesta acció fins que estigui ben desfeta. Incorpora-hi la quinoa inflada i alguna avellana. Aquests ingredients poden ser al gust o en funció del que tinguis a casa; per exemple, pots posar-hi un altre cereal com l’arròs inflat (sense sucre), corn flakes, altres fruits secs com algun festuc salat per crear contrast de sabors, fruita seca... Col·loca la barreja en un motlle tipus plumcake perquè el torró adquireixi la forma rectangular i deixa que es refredi a la nevera durant 3 hores.

Seguint aquesta recepta, també pots elaborar bombons.

 

🎄🎄 BON NADAL I FELIÇ ANY NOU! 🥂🥂

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia