10/26/2018

Xerrada sobre nutrició a les Escolàpies

Per als alumnes de sisè de primària

El divendres 26 d’octubre, vaig visitar les Escolàpies de Figueres per explicar als alumnes de sisè de primària la importància de tenir cura de la nostra alimentació. Vaig començar parlant sobre les nocions bàsiques sobre nutrició, com ara la importància d’un bon esmorzar i dinar, ja que són els àpats que ens donaran l’energia per seguir l’activitat de tot el dia. Per tant, és important menjar aliments com l’arròs, la patata o la pasta a l’hora de dinar.

També vam fer un repàs sobre els bons hàbits com menjar verdura per dinar i sopar, entre dues i tres peces de fruita al dia, la carn uns tres o quatre cops per setmana, etc. La xerrada va ser molt positiva perquè els alumnes van poder entendre quins són els aliments més saludables i amb quina freqüència s’han de consumir. Tota aquesta informació els servirà per assolir el repte del curs: crear un menú saludable per grups.

M’agrada participar en aquest tipus d’iniciatives perquè una bona alimentació s’ha de fer des de petits i si els ensenyem ara, quan siguin adults ja tindran els hàbits ben apresos.

Aquí tens l'enllaç: http://escolapiestutoria.blogspot.com/2018/11/xerrada-sobre-nutricio-carrec-de-la.html

 

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia