11/6/2019

Xips bicolors de moniato

Cruixents, bones i saludables

A gairebé tots, ens encanta picar patates xips de bossa, però són molt olioses i gens saludables. Per això, et presento una alternativa ben sana: xips bicolors de moniato, que són boníssimes i cruixents. A més, preparar-les és molt fàcil; a continuació, t’explico com elaborar-les.

 

Ingredients:

  • 2 moniatos
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • All en pols
  • Un pessic de pebre vermell
  • Pebre negre
  • Sal gruixuda

 

Elaboració:

Preescalfa el forn a 200ºC. Unta amb oli d’oliva la safata del forn o una plata gran. Primer, neteja bé els moniatos amb aigua abundant i, després, eixuga’ls una mica i talla els extrems. Amb una mandolina o un ganivet ben afilat, talla els vegetals en rodanxes fines i posa-les en un bol amb aigua freda durant 30 minuts. Passat aquest temps, escorre-les i asseca-les molt bé amb paper de cuina. Tot seguit, distribueix les rodanxes dins la plata, tot vigilant que no es solapin entre elles. Amb un pinzell, unta les xips amb una mica d’oli, afegeix-hi all en pols, el pebre vermell, el pebre negre (acabat de moldre) i sal al gust. Introdueix-ho al forn durant uns 15 minuts. Un cop tinguin un color daurat, ja les podràs treure.

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia