10/8/2018

Xips de col kale

T’ensenyo a elaborar unes delicioses xips de col kale!

 

Segur que més d’una vegada has escoltat allò de “fer dieta és molt avorrit”? Doncs no té per què ser-ho; els aliments saludables també permeten elaboracions originals. Avui, t’expliquem com fer unes xips de col kale, que són un aperitiu deliciós que recomano a la dieta depurativa.

 

Ingredients

  • 200 g de fulla de col kale
  • ¼ d’una tassa d’oli d’oliva
  • 1/3 de llevat nutricional
  • Sal (al teu gust)
  • Espècies (cúrcuma, gingebre, curri...) (al teu gust)

 

Elaboració

Primer, has de rentar i treure el tronc de les fulles de la col kale i eixugar-les amb un centrifugador. Després, poses les fulles (en trossos grans) i la resta d’ingredients –l’oli, el llevat, la sal i les espècies– en un bol i ho barreges bé amb les mans.

Tot seguit, prepares una safata posant-li un full de paper de cuinar, i escalfes el forn a una temperatura de 150 graus.

Per últim, trasllades tota la barreja que tenies al bol a la safata i la poses al forn durant 15 o 20 minuts. Et recomano que ho remenis un parell de vegades perquè les xips es cogui de forma uniforme i no es cremin.

Un cop estiguin fetes, ja pots gaudir d’aquest aperitiu tan saludable! Aquesta és una de les propostes gastronòmiques saludables que trobaràs als llibrets de receptes d’Anna Ferrer.

 

Tornar al llistat
Plan de recuperación, transformación y resiliencia