10/8/2018

Xips de col kale

T’ensenyo a elaborar unes delicioses xips de col kale!

 

Segur que més d’una vegada has escoltat allò de “fer dieta és molt avorrit”? Doncs no té per què ser-ho; els aliments saludables també permeten elaboracions originals. Avui, t’expliquem com fer unes xips de col kale, que són un aperitiu deliciós que recomano a la dieta depurativa.

 

Ingredients

  • 200 g de fulla de col kale
  • ¼ d’una tassa d’oli d’oliva
  • 1/3 de llevat nutricional
  • Sal (al teu gust)
  • Espècies (cúrcuma, gingebre, curri...) (al teu gust)

 

Elaboració

Primer, has de rentar i treure el tronc de les fulles de la col kale i eixugar-les amb un centrifugador. Després, poses les fulles (en trossos grans) i la resta d’ingredients –l’oli, el llevat, la sal i les espècies– en un bol i ho barreges bé amb les mans.

Tot seguit, prepares una safata posant-li un full de paper de cuinar, i escalfes el forn a una temperatura de 150 graus.

Per últim, trasllades tota la barreja que tenies al bol a la safata i la poses al forn durant 15 o 20 minuts. Et recomano que ho remenis un parell de vegades perquè les xips es cogui de forma uniforme i no es cremin.

Un cop estiguin fetes, ja pots gaudir d’aquest aperitiu tan saludable! Aquesta és una de les propostes gastronòmiques saludables que trobaràs als llibrets de receptes d’Anna Ferrer.

 

Tornar al llistat