2/7/2025

Amanida agredolça de cigrons

Amanida agredolça de cigrons

Avui et porto una recepta fàcil, refrescant i molt saludable! Perfecta per a portar a la platja, a un pícnic… És LA recepta de l’estiu ☀️

Amanida agredolça de cigrons

🥕Ingredients (per a 4 persones):

- 600 g de cigrons cuits
- 2 pastanagues
- 1 ceba tendra
- 60 g de panses
- El suc de 2 taronges
- Una branca de julivert
- 2 cullerades de vinagre de poma (no pasteuritzat)
- Oli d’oliva
- 1 fulla de llorer
- Un polsim d’orenga, sal i pebre

🧑🏻‍🍳Preparació:

Pela i talla la ceba i la pastanaga. En una paella amb una cullerada
d’oli, sofregeix la ceba i la pastanaga, a foc lent i tapat i, si cal, afegeix-hi una
mica d’aigua. Passat uns quants minuts, posa-hi les panses. Salpebra-ho i
afegeix-hi l’orenga, el llorer i el suc de taronja. Al cap d’uns minuts més, afegeix
els cigrons i que cogui tot junt al voltant de 10-15 minuts. Apaga el foc, afegeix
el vinagre i el julivert tallat, i deixa-ho refredar. Abans de servir, rega-ho amb un
bon raig d’oli d’oliva.

A gaudir! 🤤

Volver al listado
Plan de recuperación, transformación y resiliencia