11/12/2024

Bastoncillos de boniato al curri

¡Bienvenido, otoño!

Aprofitant que els moniatos estan de temporada, us porto una recepta molt fàcil que us encantarà:

Bastonets de moniatos al curri

Ingredients:

  • 1 moniato
  • ½ cullerada de postres de curri
  • Un pessic de sal
  • Pebre mòlt
  • Romaní
  • 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra

Preparació:
Pela el moniato i talla’l en forma de bastonets d’1 cm, aproximada- ment. Submergeix-los en aigua freda durant uns 30 minuts; això farà que quedin més cruixents. En un bol, barreja el curri, la sal, el pebre, el romaní i l’oli d’oliva i bat-ho bé fins que quedin totes les espècies integrades. Impregna els bastonets
de salsa amb les mans i fica’ls al forn a 180 ºC durant 20 minuts.

I  a gaudir!

 

Volver al listado
Plan de recuperación, transformación y resiliencia