La Ratatouille, una manera fàcil i molt saborosa de menjar verdures!
Ingredients:
- 1 albergínia
- 4 tomàquets
- 2 carbassons
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba, 1 all
- 250 g de tomàquet fregit casolà (amb poc oli)
- Sal
- Herbes provençals
- All en pols
Preparació:
Talla l’all, la ceba i els pebrots i sofregeix-los en una cassola.
Transcorreguts uns 20 o 25 minuts, afegeix-hi la salsa de tomàquet casolana.
Deixa-ho coure tot uns 10 minuts i reserva-ho.
Barreja l’oli amb les herbes provençals, l’all en pols i una mica de sal. Reserva-ho. En una safata de forn, col·loca-hi les verdures que has cuinat.
Cobreix-les amb rodanxes d’albergínia, de carbassó i de tomàquet (alterna les verdures i fes-ho de forma circular per tal d’aconseguir una presentació més bonica).
Afegeix-hi una mica de sal i la barreja de l’oli amb les espècies. Introdueix-ho al forn a 160 ºC durant 1 hora.
Activa el grill del forn durant els darrers 10 minuts perquè les verdures quedin daurades, i ja ho tindràs llest per servir!