2/7/2025

Vichyssoise de calçots

¡Temporada de calçots!

Vichyssoise de calçots , una manera fàcil, diferent i molt saborosa de menjar calçots!

Ingredients:

  • 20 calçots
  • 2 cebes
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal marina
  • Pebre negre al gust
  • Aigua
  • Cibulet picat o julivert

Preparació:

1. Per netejar els calçots, talla els extrems. Fes un tall vertical i retira la primera capa del calçot. Renta bé amb aigua i talla a rodanxes.
2. Pela i tallar la ceba a daus petits.
3. Afegeix un raig d’oli en una olla i sofregeix la ceba durant uns 7 minuts fins que sigui tendra.
4. Afegeix els calçots i salteja 4 minuts més.
5. Afegeix aigua fins a cobrir les verdures i cou uns 10 minuts.
6. Atura el foc i tritura-ho fins a obtenir una textura suau i homogènia.
7. Deixa-ho refredar i serveix la crema freda amb cibulet picat o julivert. 


Bon profit!

 

Volver al listado
Plan de recuperación, transformación y resiliencia